Wat een toppers! Gefeliciteerd @TimCoronel en @TomCoronel! #Dakar2017 #eatmydust #eatmycheese https://t.co/7pFboBVQov 2 jaren geleden

Gadgets

De ERU Prestige gadgets zijn nu ook te koop! Wil jij bijvoorbeeld de Team Prestige cap van jouw favoriete atleet of de ERU Prestige minihelm? Bestel nu!

Hoe bestel ik een gadget?

Stuur een e-mail naar webshop@eru.com met uw gewenste bestelling en uw volledige adresgegevens. Wij sturen u dan een factuur toe met het te ontvangen bedrag. Let op: de genoemde prijs van de gadgets is exclusief
€ 6,95 verzendkosten per bestelling. Helaas zijn wij genoodzaakt deze verzendkosten in rekening te brengen. U kunt vervolgens dit bedrag onder vermelding van het factuurnummer overmaken.

Na ontvangst van het bedrag zullen wij u binnen 5 werkdagen uw bestelling toesturen.

ERU Prestige minihelm €5,-

De miniatuurversie van de stoere ERU Prestige helm van onze atleten. Dit verrijdbare "helmautootje" zit verpakt in een mooie cadeauverpakking en kost slechts €5,-! 

ERU Prestige Dakar cap Tim Coronel €10,-

De ERU Prestige Dakar 2016 cap van Tim Coronel met startnummer en handtekening. Limited edition die beperkt verkrijgbaar is voor slechts €10,-!

ERU Prestige Dakar cap Tom Coronel €10-

De ERU Prestige Dakar 2016 cap van Tom Coronel met startnummer en handtekening. Limited edition die beperkt verkrijgbaar is voor slechts €10,-!

ERU Prestige cap Maarten Meiners €10,-

De ERU Prestige cap van Maarten Meiners, de Nederlands kampioen Alpine Skiën, met handtekening. Limited edition die beperkt verkrijgbaar is voor slechts €10,-!

ERU Prestige kaasmuts €5,-

De winterse variant van onze ERU Prestige kaashelm: de ERU Prestige kaasmuts. Nu te koop voor slechts €5,-!

Freeride Film 'Down the Powderline' €15,-

De eerste Nederlandse Freeride Skifilm 'Down the Powderline' met in de hoofdrol ERU Prestige atleet Paul de Groot. Nu op DVD verkrijgbaar voor slechts € 15,-!

ERU Prestige Dakar pakket €22,50

Pakket met de Dakar cap van Tim en Tom, de ERU Prestige minihelm en de ERU Prestige kaasmuts! Van €30,- voor €22,50 wanneer je het gehele Dakar pakket koopt!

ERU Prestige Wintersport pakket €30,-

Pakket met de cap van Maarten en Paul, de ERU Prestige kaasmuts en de Freeride Film 'Down the Powderline'! Van €40,- voor €30,- wanner je het gehele wintersport pakket koopt!